En träningsform jag inte förstår 

Dag 4 – En träningsform jag inte förstår

Hmm man kan nog egentligen säga är att det jag inte förstår är de som inte tränar alls. Jag tror på att alla kan göra något, även om man under vissa förutsättningar inte ska träna. Men de flesta kan nog slita sig på soffan och genomföra någon slags motion. Vi mår bra av det och bör träna. 

Jag tror heller inte så mycket på att man som individ ska träna något man inte gillar. Man måste hitta son grej. Något man brinner för. Det gör att motivationen håller i sig och att passen verkligen blir genomföra. 

Något som som inte intresserar mig alls är väl i så fall motorsport och vissa typer av kampsport, typ MMA, där det mest går ut på att skada varandra. Men det är upp till var och en vad man vill syssla med. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *