Nu har jag smugit igång kroppen igen…

Med en kropp som inte orkar hålla igång som den brukar får man tänka om. Jag har sänkt kraven och lyssnar extra mycket på kroppen när jag är gravid. Jag pressar mig inte när det inte känns bra och jag vilar när jag känner att jag behöver det. Det har med andra ord blivit en hel del vila den senaste tiden.

Men det känns som om det har börjat vända lite. Illamåendet är borta sedan några veckor. Tröttheten hänger i men är inte lika förlamande längre. En bidragande orsak tror jag är att V sover bättre på nätterna. Han vaknar inte mitt i natten lika ofta och behöver sövas om.

Jag har därför bestämt mig för att denna vecka försöka få igång kroppen igen. Tanken är att starta med vardagsmotionen. Jag ska göra något varje dag där jag rör på mig. Det har gått bra så här långt.

Måndag: Promenad ett varv i spåret med D och V.
Tisdag: Cykel till och från jobbet, med lämning av V på vägen.
Onsdag: Cykel till och från förskolan för att lämna V.
Torsdag: Promenad till förskolan med V i nysön. Mysigt och skönt. Snöskottning på dagen. Och lite styrka på kvällen. (nu har jag skrivit det så nu måste det bli av också)

På söndag utvärderar jag veckan och kroppen. Kanske lägger jag på lite nästa vecka. Kanske vågar testa kroppen på gymmet. Det vore underbart.

 

0 reaktion på “Nu har jag smugit igång kroppen igen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *