Höst…

Jag skriver detta inlägg varje år. Och det är lika härligt varje år. Samma känsla!

Jag älskar hösten på många sätt och av flera olika anledningar. Jag tycker i och för sig om alla årstider och då framför allt skiftningarna mellan dem. Det finns något speciellt i luften precis när en årstid övergår till en annan. Landskapet förändras. Förändring och förväntan prirrar i hela min kropp. Jag ska försöka förmedla var jag tycker är så speciellt med hösten.

  • Jag älskar den friska luften. Det finns en krispighet och klarhet i luften under hösten som inte finns annars. Man blil pigg av att vistas ute även om det blir mörkare och dystrare ute.
  • Sola höstdagar är magiska. Naturen sprakar i härliga färger. Den gör sig redoför sin viloperiod precis som många idrottare som går in i säsongsvila under senhöst/vinter.
  • Utomhusträningen på hösten är härlig. Frisk luft. Inte för varmt. Fantastisk natur. de flesta tävlingar är avklarade så man har inte längre några måste-pass. Man kan få in mer av myspassen och bara låta det vara så.
  • Samtidigt som utomhusträningen är härlig så kommer innomhusträningen igång. En hel massa månader med svettiga timmar i spinningsalen finns framför mig. Och kanske lite andra roliga pass om tiden räcker till.
  • Härliga mustiga grytor under hösten är en favorit. Gulasch, chili, pulled pork, lergryterätter…
  • Mysbyxor, raggsockor, te och levande ljus hemma i soffan tillsammans med min fina familj och fantastiska vänner. Det är livet det!
  • Känslan om att kunna starta om träningsåret. För på något sätt finns det alltid saker man vill göra annorlunda och förändra. Under hösten varvar man ner från säsongen och lägger upp planen för nästa. Man börjar bygga grunden för det kommane året. Mina planer börjar ta form. Jag har flera tankar om året som kommer. Vissa besked framöver kommer bekräfta eller förändra mitt planerade upplägg. Om någon månad är det klart och då kommer jag dela med mig…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *