Jaha, vad händer nu då?

Någon gång ska jag sluta tjata om Kalmar. Men den här bubblan man är i efteråt är så härlig. Jag känner mig grym och glad. Men det är dags att blicka framåt. Jag har haft en dryg veckas helvila. Egentligen hade jag tänkt smyga igång träningen idag. Men jag är lite förkyld så det får vänta några dagar. Det är ingen panik. Jag hinner. Min kropp lider inte av lite extra vila.

Olika frön gror i mitt huvud. Nya mål och utmaningar. Nya saker att testa och vägar att gå. Några saker har jag klart för mig.

1. Jag ska strama åt kosten igen och fortsätta den resa jag påbörjade med Ninni i våras. Jag vill gå ner mer i vikt därför att…

2. …jag vill bli snabbare. Jag satte ett mål häromdagen att jag vill under 45 minuter på milen. Jag vet inte alls vart jag är idag. För två år sedan sprang jag på 49 minuter drygt. Detta efter en hel del intervallträning men dock 8 kg tyngre. Nu är jag tränad för långdistans, men har tappat vikt och fött ett barn. 17 september springer jag KM 10000 på bana. Det blir en bra mätsticka för den utgångspunkt jag har. Jag vet inte hur många år och hur många kilo jag måste gå ner för att nå målet. Men snabbare ska jag bli. Så det så. En del av denna resa blir att återigen köra NocOuts intervaller varje vecka.

3. Styrka. I höst ska jag ta ett steg tillbaka in i gymet igen. Jag ska bygga en stark och funktionell kropp. En kropp som ska hålla för all annan träning. Som ska vara hel och må bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *