Tack!!!

Resan mot Ironman Kalmar har jag inte gjort själv på något sätt. Utan en hel del personer i mitt liv hade denna resa varit helt omöjlig. Därför vill jag tacka en hel del människor.

Daniel min livspartner och stora kärlek. Du har har kämpat lika mycket för detta som jag har. Du har lagat mat och tagit hand om vår son så att jag kan träna och komma hem till dukat bord. Du har peppat och sparkat ut mig på träningspass efter nätter med dålig sömn och bristande motivation. Jag älskar dig!!! Nu är det din tur!!!

Vilmer för att du ger mig motivation. För att du mött mig med leenden när jag kommer hem från träningen. För att du ger mig energi och glädje i livet varje dag!!!

Barnvakter! Cissi och Per, Peter och Becca, Lotta och Mattias, svärföräldrarna och Inger. De stunder ni har ställt upp har varit ovärdeliga. De har gjort så jag får till nödvändiga och viktiga pass. Hoppas inte jag har glömt någon nu.

Träningssällskapet! Tack alla ni som gjort mig sällskap under korta som långa pass. Tack vare er har träningen varit roligare och lättare att genomföra. Här vågar jag inte börja lista några för då glömmer jag garanterat någon.

Alla ni som tror på mig! Ibland har ni trott på mig mer än jag själv gjort. Unde rmin förkylningsvår tvivlade jag många gånger. Men jag lyckades samla kraft att kämpa vidare. Tusen tack för allt pepp från många av er. Ni vet själva vilka ni är. Kärlek till er!!!

Supportrar! Tusen tack alla ni som stod i Kalmar och hejade fram mig under loppet. Ni är fantastiska. Ni gav verkligen massor med energi!!!

Ninni tack för pepp under våren med kost och träning. För uppmuntrande ord mitt i förkylningsmisärer och annat skit. Tack vare dig kunde jag stå på startlinjen 8 kg lättare. Välbehövligt och skönt!!!

Om jag har glömt någon jag borde ha tackat så ber jag om ursäkt. Alla ni som har bidragit till min prestation är jag evigt tacksam!!!

Kalmar1

0 reaktion på “Tack!!!

    • Tusen tack! Det var en galen och fantastisk upplevelse! Jag är avis på dig som har den framför dig! Jag kommer vara på plats och heja i Kalmar!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *