Ändrade planer

Jag hade tänkte köra medeldistans i Karlstad idag. Befinner mig i stugan med familjen och det är inte ens en timmas resa dit. Men det blev inte så. Jag valde att spendera tid tillsammans med de som betyder mest av allt i hela världen för mig.

Dessutom tränar jag på ganska så bra här. Så det blir bra vilket som. Men en tävling är i och för sig alltid en tävling. Dock så måste man ibland prioritera och välja. Jag valde bort lopp idag.

Jag har haft en härlig dag. Soligt och varmt. Mys och bus med sonen. Fika med lite öbor. Lite styrka och rörlighet är det enda jag har tränat. Nu är svärfar och Daniel ute och fiskar. Vilmer sover gott. Jag och svärmor sitter i kvällsolen och njuter av en härlig sommarkväll. Livet är riktigt bra här ute…

Bilder kommer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *