Mer utmaningar i sommar

Jahaja… i år skulle jag bara köra Kalmar Ironman. Så har alltid varit tanken. Kanske någon minitriatlhon.

Men så dyker de upp. Utmaningarna. Möjligheterna. Känslorna att göra det lilla extra nu när jag faktiskt kan och har möjlighet. Så som det ser ut nu så kommer det bli ett par extra inslag på tävlingsfronten. Mycket för att det passar in i vårt semesterschema. Och det kommer bli grymt.

Söndagen den 20 juli funderar jag på att köra medeldistans i Karlstad. Vi är i stugan just då och det är inte så långt att åka dit då. Medeldistans innebär en Halv Ironman i distanser.

Dessutom vill Daniel och jag köra Farleden den 27 juli. Det är en swimrun-tävling som låter riktigt skoj. Här är barnvakt ett måste för att vi ska få ihop det. Men min snälla syster ställer upp bara de är hemma då. Annars får det lösa sig på annat sätt-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *