Kalasdag med brick

Sitter här i köket. Laddad inför en dag med kalas. Det är namngivning för söta Ellie och 35-årsfirande (läs 27) av fina Ingrid. Hur har jag laddad inför denna dag då?

Jo jag gick upp med V 06:30 imorse. Lät kroppen piggna till. Fyllde på med ett kokt ägg och havregrynsgröt. Klockan 8 satte jag mig på cykeln. I morgonlugnet kunde jag verkligen njuta. Man kunde redan då säga att det kommer bli en varm dag. Luften var ljum och atmosfören bara andades sommar. Ljuvlig sommar. Jag körde det som har blivit min vanliga runda. Men jag lade på en extrasväng i början och på slutet. Under den första halvan av turen var jag nästan ensam på vägarna. Jag försöker hålla mig till mindre väger utan så mycket trafik. Det gör att jag få njuta ostört av fantastiska omgivningar. Utan några som helst problem trampade jag 6,6 mil utan att direkt känna mig trött. Batterierna i klockan tog slut efter en timma så då fick jag enbart förlita mig på känslan. Lärdomen av det är att jag kanske fegar lite. Jag måste våga trycka på lite mer. Jag orkar ju!!!

Väl hemma bytte jag om till löparskorna och tog ett ganska snabbt (för att vara mig) varv i spåret. Bara 2,5 km visserligen men som bricklöp är det fullt tillräckligt. Benen måste få träna på att gå från cykel till löpning. Idag kändes benen lätta. Jag kunde sätta ganska hög fart redan från början. Men det är inte alltid så. Ibland känns det som att springa med fötterna fastsurrade vid betongklumpar.

En bra dag med andra ord. Träning som är nödvändig och nyttig för det som komma skall.

Sommar 2014 023

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *