Igen…

Jaha, så hann jag väl bara posta inlägget om det lyckade OW-passet sist så vaknade jag med en konstig känsla i kroppen. Jag var inte alls pigg. Kände direkt att det inte bara var trötthet så jag valde att stå över vårt sprint-KM och vila istället. Försökte kurera mig så gott det gick. Men det hjälpte ingentin. På torsdagskvällen före midsommarafton fick jag ont i halsen. Jag sov inte alls bra och hela midsommarafton var halsen rejält öm. Sjuk igen!?!?!?! Och sjukvården kan inget göra. Jag fick ta halsodling och blodprov på fredagen. Men de visade ingenting. Så det var bara att vänta ut. Lagom tills det hade vänt blev lilleman sjuk igen- 40 graders feber i nästa två dagar och ett läkarbesök senare konstaterades öroninflammation. Och penicillin. Och alldeles för lite sömn för två slitna föräldrar med en liten som vaknade av ont i öronen på nätterna. Det var bara att kämpa sig igenom.

I helgen fick vi äran att närvara vid ett fantastiskt bröllop. Vi glömde sjukdomar. Fick hämta energi med härliga människor. Lilleman fick busa med sina kusiner i ett dygn och är nu mycket piggare.

Jag tar idag nya tag. Jag lovade mig själv vid förra förkylningen att jag nästa gång skulle ge kroppen extra vila om jag blev förkyld igen. Det har jag gjort nu. Så idag kör jag igång igen.  6-7 km jogg hem från jobbet står på schemat. Och imorgon joggar jag till jobbet igen. Det blir en bra uppstart. Nu är jag på G igen.

Imorgon är sista dagen på jobbet innan 8 veckors blandad semester och föräldraledighet. Jag tror det kan vara bra för oss. Vi behöver isolera oss lite. Få en chans att bygga upp ett starkt immunförsvar efter alla förkylningar. Hoppas verkligen det fungerar.

Bjuder på lite bilder som inte har med träning att göra också. Det kan ju vara lite skoj ibland! Ha det gott alla fina där ute!!!

Sommar 2014 239 Sommar 2014 249

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *