Äntligen

Idag fick jag till ett open water-pass som kändes bra. Jag fick till både distans och känsla. Inte panik eller rädsla. Hittade ett bra flyt och bara körde mitt eget race. Navigeringen kunde vara bättre bitvis. Men detta är ett stort framsteg. Och jag är lycklig. Kalmar känns ännu mer genomförbart nu. Jag börjar så smått tro att jag kan ta mig runt. Måste bara öka distanserna ännu mer nu.

Jag gjorde en reflektion. Jag tycker inte alls bättre om att simma när jag ser botten. Det kändes mycket bättre när jag inte ser den.

Egentligen stod det löpning på schemat idag. Men när de andra skulle simma hakade jag på. Jag behöver båda och simma OW vill jag inte göra ensam. Så nu ligger jag i ofas med löpningen. Men det var det värt!!!!!

Imorgon hoppas jag att jag står på startlinjen till klubbens Sprint-KM.

20140617-220034-79234699.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *