Frisk igen…

Nu känner jag flyt i tillvaron igen. Humöret är på topp efter en skön helg. Förkylningen är nu helt borta. Ingen hosta mer. Energin är tillbaka. Jag känner mig glad och laddad. Jag har kunnat smyga igång med träningen igen.

I lördags plaskade jag 1000 lätta meter i bassängen. Jag fick bra flyt i andningen. Skön känsla i kroppen. Jag fasar fortfarande för open watermomentet. Men nu är värmen här. Sjöarna börjar värmas upp. Folk drar på sig sina våtdräkter till höger och vänster. Så jag börjar ändå känna mig laddad. Nu ska jag ta mig tusan bemästra en av mina fasor. Detta inleds idag med skönt mamma-barnhäng på Tinnis. Där finns både 50 metersbassäng utomhus och en konstgjord sjö. Våtdräkten packas med och idag ska jag simma, vakta barn och njuta av solen och en ledig dag med min lilla solstråle.

Igår var hostan helt borta. Jag försökte ändå vicka bort min spinning eftersom Vilmer inte var så pigg och barnvakt inte var så lämpligt just i det läget. Men inget napp på den så Daniel fick ställa in sina planer och vara hemma. Jag passade på att få extra tid på cykeln och tog racern till gymmet. Det blev den vanliga omvägen och det resulterade i nästan 3 timmars cykling igår. Dock tog jag det jättelugnt. Både på passet och transportcyklingen. Jag vill starta igång lugnt och ge kroppen chans att komma igång efter förkylningen.

Så nu håller vi tummarna för att jag får vara frisk. Jag har en plan för hur jag ska kunna komma i form inför Kalmar trots vårens förkylningar. Trots att jag ligger rejält efter med distansträningen.

20140522-224321-81801063.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *