Stark morgonlöpning

Senaste två veckorna har alltså varit fulla med bröllopsifx. Dessutom vaknade jag rätt så förkyld förra måndagen. Jag vill verkligen inte ha några bakslag på den fronten så jag väntade ut förkylningen ordentligt och så en dag extra. Men idag var det dags igen.

Eftersom jag åker på konferens med jobbet efter lunch idag passade jag på att ta veckans långlöp redan idag. 18 km kontrollerad löpning före frukost. Det kändes hur skönt som helst. Jag kände mig stark och det var först vid 16 km som jag kände att jag började bli låg på energi, så då vände jag hemåt. Benen var starka och pigga hela tiden.

Jag njöt av varenda steg. Doften av försommar. Fågelkvitter. Träden som blivit gröna. Tidiga blommor som börjar leta sig upp. Får i hagarna. Andra som också mortionerar. Medmänniskor som hejar på när man springer förbi. Löpningen är verkligen det jag älskar mest i träningsväg tillsammans med spinningen. De två sakerna skulle jag kunna träna enbart resten av mitt liv.

Nu packar jag träningskläderna och hoppas få tid för en härlig morgonjogg eller ett gympass när jag befinner mig i Granada. Jag lämnar mina två hjärtan hemma och det är ångestfyllt att åka ifrån dem. Men det är 3 nätter så det kommer gå bra.

20111009-113402.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *