Det rullar på

Det går över förväntan med mitt nya kostupplägg. 2,5 vecka in med det nya kan jag konstatera att det inte alls är så jobbigt som jag hade tänkt mig. Det kanske beror på att själva livsmedlen jag äter i stort sätt inte alls är nya för oss här hemma. Vi äter samma saker. Lite är uteslutet och något har tillkommit. Men till 95% är det samma saker. Det som är den stora förändringen är fördelningen. Jag äter mer protein och mindre fett, åtminstone det sämre fettet. Jag äter mer kontrollerat med kolhydrater och är mer noga med vilka kolhydrater jag äter.

Och jag kan säga så mycket som att det definitivt ger resultat. Hur bra det har gått och vart jag vill sparar jag lite för mig själv än så länge.

En sak som är ganska frustrerande är att jag blir småförkyld lite då och då. Nu senast hade jag ont i halsen helgen som var. Tränade inte alls. Försökte beta av saker här hemma istället som också måste bli gjort. Lika bra att passa på. Men jag behöver träningen. Så nu när halsen blivit bra igen så är jag igång direkt igen. Så nu kör jag på ett tag till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *