Pepp på vägen

När man gör en sådan resa som jag gör är det viktigt med pepp och stöd från människorna man har runt omkring sig. Det har jag. Vänner jag ska äta hos frågar vad jag kan äta och inte äta. Jag får sällskap på mina träningspass. Senast var det Mia G och Nina som joggade tre varv i spåret med mig igår. Jag hoppas få sällskap på samma runda imorgon igen.

Anna har precis gjort samma resa som jag gör med Ninni med mycket lyckat resultat. Hon har blivit vrålsnygg och är en inspirationskälla och pepp för mig. Vi bollar mycket och taggar varandra. Byter idéer. Tipsar om recept. Jag hoppas att jag i slutändan kan känna mig lika nöjd som hon borde göra nu.

Det viktigaste stödet jag har är hemifrån. Daniel äter den maten jag ska/borde äta. Inga konstigheter. Han peppar. Anpassar sig. Lagar till och med mat åt mig som är precis som den ska vara. Och inte nog med det. Igår hämtade han ut ett paket åt mig med saker han hade beställt. Däri fanns chiafrön, kokosolja, jordnötssmör (1,5 kg!!), proteinpulver och LaktoPlus. Så nu har vi fyllt på skafferiet med bra saker. Tack älskade, finaste Daniel!!!

Kost1 Kost2 Kost3 Kost4

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *