Mellanmål

Jag får ofta frågor om vad jag äter just nu. Och egentligen så är det inte så annorlunda livsmedel. Det är mer kombinationer, mängder och fördelningar som har justerats. Vissa saker har uteslutits och vissa har kommit till. Min frukost och mitt mellanmål växlar jag tidpunkt på så att det anpassas till när jag ska träna. Ett av målen är med kolhydrater och ett är utan. Jag ska alltid äta mål med kolhydrater före och efter träning.

Mellanmål

Smoothie med kvarg, yoghurt,avokado, banan, flingor, bär, kokosolja, nötssmör, linfrön, pshylliumfrön och liknande. Jag blandar av dessa saker efter tycke och smak. I rätt proportioner efter vad Ninni gett mig.

Yoghurt (eller fil) med nötter och frön. Inbland byter jag hälften av yoghurten mot kvarg eller keso.

Kokt ägg äter jag ofta som fettkälla till mellanmål och frukost. Det mättar bra och är gott. Om jag har nötsmör i smoothien eller nötter i yoghurten så äter jag inte ägg.

Gröt på 1 dl gryn (havregryn och/eller rågflingor). En matsked mosade hallon på och ingen mjölk.

FinnCrisp äter jag 2 st som kolhydrater ibland om jag inte är jättehungrig men ska träna. Då behöver jag kolhydraterna. Dessutom är det gott!!!

Vad har ni för favoritmellanmål? Ge mig gärna lite tips så jag kan variera mig!!!

frukost2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *