Lite tankar om spinning

I söndags hade jag en sådan där fantastisk upplevelse i spinningsalen igen. Jag hade lyckats få mig en mysig eftermiddagslur med Vilmer bredvid mig i sängen. Jag var pigg och full av energi. Jag bjöd deltagarna på ett backpass och med en näst intill full sal peppades även jag att köra på lite extra. När första tonerna till nedvarvningslåten spelades kunde jag mest bara flåsa i micken. Svetten rann och jag var lycklig. Inte så mycket träning denna helg. Men den fick ett bra avslut.

Det är härligt att se vissa stammisar komma tillbaka söndag efter söndag. Det är upplyftande att få positiv feedback om passet. Det är utvecklande att få höra saker som inte är bra så att jag kan förbättra mig och bli ännu bättre.

En sak som jag verkligen gillar är när deltagarna faktiskt ger respons när man försöker kommunicera med dem. Eller när de försöker peppa varandra. Det ger mig extra energi. Så ni som gör det, fortsätt. Ni som inte gör det, testa det. Det är grymt!

Jag läste detta inlägg hos Jessica häromdagen. Jag håller med helt och hållet. Deltagare som går från klasserna tycker jag stör. Dessutom behöver kroppen nedvarvningen. I mina ögon är det vansinnigt mot sin egen kropp och respektlöst mot alla andra i salen att gå innan klassen är avslutad. Det är min åsikt. Jag kanske borde bli bättre på att säga ifrån.

Spinning salen

Spinning Emilia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *