Efter en vecka

Tyst på bloggen en vecka nu. Ingen bättre anledning än att det har varit fullt upp. I lördags var det möhippa för min allra käraste syster som snart ska gifta sig. Så det gick en hel del tid förra veckan åt att planera och fixa. Men nu har vi den dagen som ett fantastiskt minne med oss istället. Jag kan slappna av lite och fokusera på mig själv och familjen. Det ska bli skönt även om jag gillar att vara i farten också. Förhoppningsvis kommer ni se lite mer av mig framöver också.

För lite mer än en vecka sedan började jag med mitt nya kostupplägg. Jag kommer köra striktare under 12 veckor för att sedan hitta en balans i vardagen som fungerar långsiktigt. Det jag har fått av Ninni kommer fungera bra framåt, men jag kommer inte direkt vilja stå med våg och decilitermått för resten av mitt liv. Så när jag är redo för det kommer jag mer gå på ögonmått och känsla.

Det har kännts bra på det stora hela. Jag hade några dagar i början där kroppen ställde om sig. Jag var trött och seg och kroppen svarade inte riktigt på träningen som jag vill. Det kan vara en kombination av hård träning och nytt kostupplägg såklart. Men jag gav min kropp en extra vilodag och så lite lugnare dagar efter det. Nu har det vänt. Jag känner att energin har kommit tillbaka mer och jag kör på. Det ska bli spännande att se vad jag får för resultat…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *