Träning med svett och tårar

Foto 047Mycket träning var det planerat denna helg. Spin of Hope igår. Löpning, simning och spinning på schemat idag. På det lägger vi alldeles för lite sömn. Nytt upplägg på maten som jag testar lite i helgen.

Imorse när jag vaknade var sömnbristen påtaglig. Vi har det annars ganska bra på sömnfronten. Känslan i kroppen imorse var utmattande. När Daniel vaknade gick jag upp direkt för att sova lite till innan jag startade dagens träning. Men jag kom inte riktigt till ro så det blev bara lite vila i en halvtimma. Sedan var det bara att koppla bort. Byta om direkt och sticka ut. Jag var inte alls laddad. Kroppen var förlamande trött. Huvudet var utmattat. Då kom det tårar. Jag ville inte träna. Orkade inte egentligen. Men det måste göras. Jag tar mig inte i mål i Kalmar. Men jag bet ihop. Och genomförde passet.

Dagens löpning innehöll 2 km uppvärmning, 8 km fartökning och 2 km nedjogg. Men fartökningen syntes inte så mycket på klockan. Den kändes mest i kroppen. Det mentala fick sig nog ett rejält träningspass idag. Väl hemma kändes det lite bättre. Mat och dusch och mys med Vilmer gav mig extra energi.

Jag tog mig även samman och tog mig iväg till simhallen innan jag höll mitt spinningpass på Campushallen. Idag bjöd jag deltagarna på en intervallpyramid. Och vilket drag. Jag som var trött och seg trodde inte jag skulle kunna locka fram några som helst krafter alls i benen. Men vilket drag. Svetten rann och jag kände mig stark.

Dagen kan så här i efterhand summeras med svett, tårar, trötthet, energi, press, träningsglädje, pannben, styrka och livspusslet. Nu ska jag snart sova! Och det kommer bli gudomligt skönt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *