Morgonträning

För att pussla ihop jobb, familjeliv och få till all den träning jag behöver måste jag få till mer morgonträning. På så sätt hinner jag med ett andra träningspass eller tid med mina två älskade killar hemma efter jobbet. För det är ett riktigt pussel. Mycket får prioriteras bort just nu. Det blir ingen medlemsfest ikväll. Det blir tidigt i säng för att orka upp till Spin of Hope imorgon. Förhoppningsvis orkar kroppen med 4 timmar i cykelsadeln imorgon förmiddag.

Imorse var jag uppe och tog en morgonjogg. 7 km lades till på löparkontot och nu har jag en dags jobb framför mig innan det ska handlas och städas hemma. Morgonträning är faktiskt väldigt skönt. Man startar dagen på ett härligt sätt. När morgontrötta människor står vi busshållsplatserna för att åka till jobbet stutsar jag förbi med ett leende. Nästan i alla fall. För jag studsade kanske inte direkt imorse. Även om det inte var jättetunga ben heller.

Turen var ett perfekt tillfälle att bearbeta gårdagens träff med Ninni. Jag ska äta 4 gånger om dagen. Första gången kl 09:30. Upplägget känns bra. Tiderna känns bra. Jag är lite fundersam över hur det kommer kännas med så sen frukost. Men det är en vanesak. Och jag får dricka te så det ska gå bra. Jag SKA klara det. Egentligen vill jag inte alls vänta med att börja till måndag. Så jag tjuvstartar idag lite. Jag äter på de tiderna vi sagt även om inte matmängderna blir korrekt. Idag ska vi fylla skafferi, frys och kyl med den maten jag ska äta.

Jag är lyckligt lottad över stödet jag har hemifrån. Daniel kommer äta samma mat som mig. Han står hemma och lagar den när jag är ute och tränar. Han skäller på mig när jag inte tränar som jag ska och då tar jag mig lite extra kragen och rycker upp mig. Imorse behövde han det inte dock. Han fick gå upp tidigt och ta hand om busfröet istället…

Hoppas ni alla har en härlig fredag!!! Och att ni får en skön helg! Jag längtar hem till kärlekarna i mitt liv. Men om inte alltför många timmar stämplar jag ut och tar helg med dem.

okt13 064

0 reaktion på “Morgonträning

  1. Det är samma här kommer behöva satsa mer på morgonträning för att få till alla önskade träningspass och på så sätt även hinna få in makens träningspass. Pusslande var ordet 🙂 spännande med maten ser jag fram emot att höra mer om! Vad är syftet?

    • Ja det är ett pussel. Men vi börjar komma in bra i det nu. Syftet med maten har jag skrivit lite om i ett annat inlägg. Men det kommer säkerligen komma mer. Men lite kort så vill jag bli lättare inför Kalmar. Det kommer bli en stor skillnad t ex på löpningen om jag kan gå ner lite. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *