Misärvecka utan att vara riktigt sjuk

Den här veckan har varit misär. Nästan ingen träning alls. Veckan inleddes med måndagen som planerad vilodag. Inga konstigheter alls. Sen på tisdagen började allt med att jag kände mig allmänt trött. Eller snarare zombietrött. Konstig känsla i kroppen. Jag valde att lyssna på kroppen och ta en extra vilodag. På onsdagen hade jag lite kli i halsen, men inte så mycket. Valde att vila igen för att förhindra att något bröt ut. På torsdagen var jag piggare igen och körde lite styrka hemma. Fredagen var helt ok men jag vilade ändå.

Igår morse gav jag mig ut på en kortare löptur. Det kändes bra. Förutom att jag fick håll, trots att jag inte ätit frukost innan, så kändes det lätt och bra i kroppen. Ingen mer träning igår, men jag planerade för både långpass löpning och spinning idag.

Så vaknar jag med stel och öm kropp och lite kli i halsen. Ingen bra känsla alls. Så jag ställer in både spinning (om jag får vikarie) och löpning idag. Försöker boosta kroppen med vila, extra sömn och bra mat. Hoppas att jag kan piggna till så att nästa vecka blir en bra vecka igen. Detta är frustrerande!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *