Ikväll blir det norska superintervaller

Med gårdagen i bakhuvudet och en något trött kropp, började vi dagen med en sovmorgon. Jag låg kvar i sängen tills Lilleman vaknade. Sedan gick vi ner och åt frukost i lugn och ro. Efter att han sovit en stund åkte vi iväg för att träffa mammagruppen. Ett gäng där det inte blir så mycket prat om träning. Mammor jag lärt känna sedan knappt ett år sedan. Våra barn är vår gemensamma nämnare. De här träffarna ger en skön avkoppling från allt annat i vardagen. Från träningen och fokuset på Kalmar. Och Vilmer älskar de här träffarna. Han tycker så mycket om andra barn. Det är ren energi för båda av oss. Nu sitter vi här hemma igen. Båda ganska trötta. Jag ska ge min kropp lite extra vila och sova en stund med min lille prins sen.

För ikväll är det dags för något av mina favoriter när det gäller intervallträning. Norska superintervaller. 4*4 minuter med 3 min vila mellan. Det är inte ofta jag är iväg på intervallpassen nu för tiden. Men ikväll är det dags igen. De ger bra pepp och sparring. Alltid någon att ta rygg på om man blir trött. Det är svårt att få till dessa pass riktigt bra om man gör dem själv. Jag hoppas på en pigg kropp och starka ben ikväll. Ni ska få veta hur det gick 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *