Söndagar på Campushallen

Igår kickade jag igång vårterminen på Campushallen. Varje söndag 17:30 kommer jag hålla Cycle Puls 60. Det kommer bli svettigt, jobbigt, utmanande och roligt. Jag kommer bjuda på backar och intervaller. Du kommer få chansen att träna ditt pannben lite extra. Jag kommer utmana deltagarna att ge det där lilla extra som alla har inom sig.

Igår startade vi upp med ett pass bestående av både backar och intervaller. Fokus var backar. Starka ben. Jobbigt och utmanande. Deltagarna var grymma.

Det är härligt med människor som vågar ge feebback. Kommentarer om bra pass och musik. Men även om saker jag kan förbättra till nästa gång. Kommentarer hur just de vill ha det. För mig är det viktigt att deltagarna är nöjda och trötta när de går därifrån.

Så kom och cykla med mig i vår. Det kommer bli toppen!!!

Ni som hittar hit och går på mina pass och som har feedback att ge. Skriv dem här. Jag tar gärna emot musikönskemål osv.

NocOutspinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *