Tunga ben och simning

Imorse var det tunga ben som klev upp ur sängen. Jag fick sovmorgon av Daniel som tog med sig lilleman ner för att äta frukost innan sin cykeltur. Det var välbehövligt. Värkande, ömmande och stela ben linkade ner för trappen. Det kändes rejält att jag sprang långt igår. Men det ska ju kännas.

Och som tur var hade jag ”bara” ett simpass på schemat idag. I alla fall inget tungt för benen. Och helt omedvetet lade Daniel in ganska mycket längder med dolme idag. Så benen behövde inte jobba så mycket. 1800 sköna meter avverkades i sällskap av Lisa, Lotta, Maria, Christina och Karin. Roligt med sällskap och sparring. Daniel hade gjort ett bra pass som flera av oss körde.

Kroppen kändes piggare efter passet. Benen fick mjuka upp sig och förhoppningsvis känns de pigga imorgon när det är löpning igen. Vi körde

Uppvärmning: 300 m bröst, crawl, rygg
Teknik: 3*100 m fist, släp, catch, bra teknik
Huvudpass: 1*300 M lugn fart och fokus teknik
2*200 m armar (dolme)
2*200 m armar (dolme, paddlar)
Avbad: 100 m bröst, rygg

20140106-220313.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *