Långpassen igång på allvar

Nu är långdistansen löpning igång på allvar. Jag smygstartade med 11 km på nyårsafton och det kändes bra. Så jag kände mig helt klart redo att dra igång söndagslöpningen som jag planerat. Söndag förmiddag är den tid i veckan som ska vigas åt långdistanslöpning för min del.

Jag skrev häromdagen att jag gärna ville ha sällskap på mina pass. Och vilket sällskap jag fick! 8 härliga tjejer (killarna var såklart välkomna också) slöt upp på en skön tur i Tinnerö. Några sprang kortare än jag och några sprang längre. Det spelar ingen roll. Vi hade härligt sällskap av varandra. Det är så mycket roligare att göra dessa pass tillsammans med andra. Jag hoppas det blir lika bra uppslutning kommande söndagar. För söndagar klockan 10 är det långpass som gäller framöver också. Tack Jenny, Maria G, Mia G, Anna, Lisa, Sara, Åsa och Cattis för grymt sällskap denna söndag förmiddag. Och tack Maria G för bra guidning i Tinnerö. Med sådant här sällskap kommer arbetet med att samla kilometrar till Kalmar inte blir lika tungt och jobbigt. Tillsammans är vi starka.

Nästa vecka kör vi igen. Hör av er om ni är sugna.

Foto 040 Foto 041 Foto 044 Foto 047

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *