Dubbelpass

Idag blev det två pass igen. Det känns bra att lyckas få in det trots liten parvel hemma. Dock är inte passen så långt än. Men det handlar mycket om att få in rutinen och vanan på att träna många pass.

Först stod simning på schemat. Daniel hade lagt upp följande pass åt mig:

Insim: 200m bröst+crawl
Teknik: 4*100m (fist, släp, catch, ss)
Huvudpass: 5*100m start 2:30
Styrka: 100m paddlar
Avbad: 200 m blandat

Det kändes bra idag också. Jag har inte kört hundringar med fast start innan. Men Daniel lyckades utifrån min tid på 1000m i  måndags hitta rätt. Det var lugnt och skönt i bassäningen idag. Så jag behövde inte träna på trängsel och sparkar i alla fall…

Väl hemma lagade jag en stor sats gulaschsoppa. Bra, god och smidig mat som jag gärna äter flera dagar av. Denna gång på köttfärs. Jag gjorde även en omgång fruktpuré och fiskgryta till lilleman.

Dagens andra pass var löpning. Jag har börjat köra efter 4-timmarsprogrammet på marathon.se. Jag kör det med start denna vecka. Så jag ligger lite efter de som startade korrekt. Idag stod 6 km på 33 minuter på schemat. Det gick bra. Jag vet att jag måste springa lite snabbare i början eftersom kilometrarna i mitten är lite backiga. Så man behöver några sekundrar tillgodo där. Idag stod även dynamisk rörlighetsträning på schemat. Jag har en del övningar från Myrtle routine som jag körde. Sedan strech innan lilleman kinkade ur och  ville ha uppmärksamhet.

Bra träningsdag helt enkelt. Hur har din varit? Vad har du tränat?

120729

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *