Träningsvecka 1 avklarad

Nu är min träningsvecka till ända. Den började i torsdags och slutade idag. Torsdag, fredag och lördag gick helt enligt plan. Söndagen gick inte alls. Av privata skäl fick jag ställa in det planerade långpasset. Jag hade ambitionen att köra lite styrka istället, men det blev inte så heller.

I måndags var planen att jag skulle simma och sedan leda ett spinningpass på Campushallen. Mitt första pass där sedan i april. Detta genomfördes också. Det gick kanon och var riktigt skoj. Roligt att se kända ansikten som brukade vara på mina pass innan Vilmer kom. Simningen var ett test på 1000 m som gick över förväntan. Spinningen var fullt ös och ganska mycket deltagare. Det var kanonskoj.

På nyårsaftonhade jag tänkt köra en lätt jogg. Men eftersom söndagens långpass blev inställd så bytte jag den lätta joggen mot ett morgonpass löpning. Efter lite pussel, planering och inställda sällskapsplaner betade jag till slut av 11 km själv på morgonkvisten. Benen var mycket sega efter måndagens spinningpass. Det gick ganska långsamt i början. Men efter 7-8 km släppte det lite och jag kunde trycka på de sista kilometrarna. Jag tänkte korta av rundan ett tag, men så tänkte jag att jag knappast kommer ha piggare ben när jag går ut på löpningen i Kalmar och så sprang jag på. Jag hann inte riktigt springa så långt som jag hade tänkt. Detta för att Daniel skulle ut och cykla med Mattias. Vi måste båda kunna få träna och med pussel och kommunikation går det fint.

Idag är det nyårsdagen och den sista dagen på min träningsvecka. Enligt plan så är det en vilodag. Det blev lugnt men sent igår och idag har vi slappat. Men en ny träningsvecka står för dörren. Jag kör hårt en vecka till. Det gäller ju att passa på när Daniel är hemma. Tack vare honom får jag till mycket bra träning dessa veckor. Välbehövligt och roligt!!!

Gott nytt år alla härliga där ute!!!Foto 003

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *