Nu ökar jag lite

Nu har kroppen fått två dagars julvila. Själen har fått koppla av och mysa med familj. Det har varit fart och fläkt. Men även tid för avkoppling och mys. Som familj börjar vi få riktigt bra rutiner som innebär att jag kan planera en hel del tid borta från V om jag behöver trots att jag ammar. Han har ju även börjat äta vanlig mat vilket innebär att jag inte alltid behöver passa nästa måltid.

Det är nu hög tid att ta träningen inför Kalmar IM till nästa steg. Nu ska det bli lite mer allvar. Jag ska lämna månaderna där kroppen mest fick komma igång och byggas upp. Nu ska jag trappa upp, öka, satsa, fokusera och kämpa. Men fortfarande med förlossning och graviditet i bakhuvudet. Jag ska lyssna på kroppen och vara lyhörd för signaler.

Nu lämnar jag julledigheten och tar en vecka med lite ös. Planen är att träna enligt nedan. Jag vill gärna ha sällskap. Så hör av dig om du vill hänga med på något!

Torsdag
Fm: simning
Em/kväll: lätt löpning

Fredag
Fm: löpning, tröskelpass med NocOut. Campushallen kl 10-13
Em: ev simma

Lördag
11-13: spinning NocOut

Söndag
Löpning 10-12 km

Måndag
Fm: Simning
Em: ev spinning

Tisdag
Lätt löpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *