Äntligen igång igen

Nu är jag igång igen efter senaste månadens sjukdomsmisär. Tre lugna löppass har kroppen fått sedan i lördags. Det känns bättre och bättre i kroppen och tanken är ett långpass på söndag. Jag måste få struktur i löpningen så jag har bestämt att springa med lite vänner så att det verkligen blir av. Lite lättare att komma ut då. Vi får se vilka som verkligen hänger på och blir mina vapendragare under löpturerna i vår. Jag kan behöva sällskapet. För det måste bli bra många kilometer för att vara i IM-form i augusti.

Imorgon är det dags att köra ett spinningpass för grymma NocOut i Campushallens spinningsal. Passet är fullbokat och reservlistan inte tömd. Jag kör med Mia som vanligt och vi hoppas på fullt ös och taggade deltagare. Vi kan utlova ett och annat juligt inslag också.

I övrigt julmyser jag för fullt. Idag har jag slagit in de sista julklapparna. Plockat en del för att underlätta julstädningen på söndag. På måndag ska vi julmysa med min systers familj och våra föräldrar. På julafton kommer familjen på Daniels sida hit. Så det är en del att stå i och förbereda. Men det ska bli mysigt. En bonus att Daniel är hemma med oss till den 7 januari också.

GodJul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *