Hemträning idag

Idag håller jag mig hemma med snorig lilleman. Han vill gärna sitta i famnen. Helst inte sova själv. Men han vill sova mycket. På mitt bröst. Det går bra att sätta honom i babysittern om jag hållet mig i samma rum, sjunger och pratar med honom.

Dagens två planerade saker fick ställas in. Ingen större katastrof. Livet som småbarnsförälder innebär att vara flexibel. Men eftersom han ändå går med på att sitta i sittern om jag håller mig i närheten så har jag lyckats få till lite träning. Styrka hemma på vardagsrumsgolvet ska inte underskattas. Effektivt blev det också eftersom jag ville hinna med så mycket som möjligt innan V blev missnöjd. Tänk vad man kan åstadkomma med ett gummiband och lite vikter 🙂

20131111-113628.jpg
Ledsen för dålig bildkvalitet.
Lite tips på övningar: rodd med gummiband, höftlyft, benböj, diverse dynamiska magövningar, plankan, armhävningar, vadhävningar, rygglyft, triceps och biceps med gummiband.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *