Bra torsdag

Veckan går faktiskt hyfsat enligt plan. Jag har fått massor gjort hemma och känner ett helt annat lugn. Jag har dessutom träffat fina vänner och gjort en del ärenden.

Idag har jag till exempel sovit ut ordentligt. Varit på babysång med fika efteråt. Pratat med min fina syster i telefonen. Krattat löv. Tvättat. Sopat altanen. Städat carporten. Plockat i förrådet. Myst massor med Vilmer. Dessutom har jag varit ute med Becca på en löprunda. Och jag hade ro att ge mig iväg på den. Kände att jag fått massor gjort hemma.

Löpningen gick bra. Flåset hänger med. Benen blev tunga med två kilometer kvar. Jag tackar att jag hade sällskap. Det gjorde att jag orkade hålla tempot uppe. Bara att nöta på med löpningen. Så blir benen starka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *