Förra veckan

Förra veckan hade jag som mål att få lite motion varje dag. Det gick både bra och dåligt kan man säga. De pass jag fick till var bra och genomtänkta. Har börjat få in lite tuffare löppass. Två pass mammastyrka. Lite löpstyrka/rörlighet. Och så promenader som gör att jag kan vara igång varje dag istället för att vila. Aktiv vila helt enkelt. Det som inte gick så bra var att jag helt enkelt inte fick till pass varje dag. Lördag och söndag prioriterade jag ärenden och umgänge med familjen. Välbehövliga saker som var tvungna att bli gjorda de också. Jag hade tänkt komma ut på långpass igår. Men jag kände mig inte helt ok i kroppen. Seg, trött och på gränsen att något var på gång i halsen. Så då bestämde jag mig för att vila. Hellre en extra vilodag än att dra på mig något och tvingas vila i ett par veckor.

Jag har redan hintat om ett annat upplägg för min del denna vecka och det är på G. Ska bara formulera ner det på papper. Det får bli lite av en testvecka för att kolla om det fungerar för mig och vilken nivå som är lagom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *