Tränar och dejtar Ove

Dagarna rusar iväg. Det var nyss måndag känns det som. Nu är det redan torsdag igen. Jag satte upp ett träningsmål för denna vecka som jag inte ens hunnit blogga om.

Målet är i alla fall få in någon form av träning varje dag hela veckan. Inte hård träning varje pass. Men träning/motion i alla fall. Jag känner att jag fortfarande är i fasen att komma igång och få in träningen i livspusslet igen. Eller ja lite träning har funkat sedan jag drog igång. Men dagarna går och målet är Kalmar i augusti. Så jag behöver få in en hel del träning så småningom. Nu tar jag det som passar och hinns med. Efter jul ska det bli mer genomtänkt med fokus på Kalmar.

Just nu fokuserar jag nog mest på styrka och 3 pass löpning i veckan. Känns som en bra tanke. Löpningen sliter mest och där vill jag bygga upp kroppen långsamt. Styrkan är mycket för att minska skaderisken. Det blir en hel del promenader också. De känns mer som motion än träning. Men vad gör det? Det är tid och kilometrar för kroppen att avverka det också.

Denna vecka har det hittills blivit
Måndag: mammastyrka och kort promenad.
Tisdag: Stark mamma på CH, spinning och löpning
Onsdag: promenad och löpstyrka/rörlighet/prehab

Av tidigare veckor har jag lärt mig att planera varje dag en vecka i förväg är svårt med en liten och en sambo som ska ha sin tid. Jag funderar just nu på ett annat upplägg som känns som om det kan fungera bättre. Jag ska nog testa det nästa vecka.

20131017-074736.jpg
Dessutom försöker jag även få egentid med mig själv denna vecka. Mest i form av att läsa bok. Målet är att få till en kort dejt med Ove varje dag. Grym bok som varmt rekommenderas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *