Heja, Heja!

Efter att ha varit inne i lite av en svacka när det gäller att läsa så har jag nu kommit i en period där jag läser mycket när jag ammar. Perfekt tillfälle. I morse läste jag ut en bok som faktist handlar om träning. Jag läser kanske inte så mycket sådant som jag skulle vilja. När jag tänker efter är det nog mest för att jag hela tiden försöker läsa något jag har hemma i bokhyllan. Eget eller lånat. Allt för att minska hyllan. Jag sparar nämligen inte alls många av mina böcker. Jag tycker det är bättre att lämna dem vidare av flera skäl. Några är:

 • Böcker tar plats och behöver dammas medan mellanrum
 • Av miljöskäl tycker jag det är bättre att ge bort eller låna ut redan köpta böcker. Jag tar också gärna emot böcker. Så skänk till mig om ni har 🙂
 • Sen är det ju onödigt att vänner och bekanta ska lägga ut pengar på böcker som står och samlar damm i en hylla hos någon annan.
 • Imorse läste jag alltså ut Matina Haags Heja, Heja! Den var faktiskt bra. Hon skriver sin historia om hur hon går från att bara kunna springa 12 minuter i sträck till att springa ett marathon. Det bästa med boken är nog igenkänningsfaktorn i den. Man känner igen sig i den. Jag kan tycka att om man idag inte löptränar men vill komma igång, så kan många säkert hämta inspiration i denna bok. Boken är kort, lättläst och roligt skriven så även ni som inte gärna läser tar er igenom denna.

  20131013-085636.jpg

  0 reaktion på “Heja, Heja!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *