Njut av hösten

Vi har än så länge haft en fantastisk höst enligt mig. Härligt väder. Begränsat med regn. Mycket sol. Fantastiska färger. Perfekt höst att vara hemma och mammaledig. Man kan hänga någon timma i höstsolen med grannarna på gatan. Eller ta en promenad med någon annan mamma som vill ha sällskap. Eller en uppfriskande löptur i spåret.

Speciellt tänker jag på en lördagsmorgon för ett par veckor sedan. En löprunda. Lugn löpning. Frisk och krispig luft. Daggen på spindelväven gjorde marken i skogen till ett sagolandskap. Lite dimma och dis i luften. Jag och några andra morgonpigga löpare som hejar på varandra.  Mina tankar som främsta sällskap. Tankar om mammalivet. Om det fantastiska lilla mirakel vi har haft förmånen dela våra liv med de senaste tre månaderna. Men även tankar om min kropp och träning. Om den utmaning jag satt upp för mig själv. Och om vägen dit. Tankar om hur jag ska få ihop familjelivet med träningen utan att familjen får lida för det.

Jag gillar egentligen alla årstider. Var sak har sin charm. Och då allra mest övergången mellan dem. Förändringen och förväntan som ligger i luften. Löften om något nytt. Något spännande.

Med hösten gillar jag en hel del saker. Tända ljus i soffan. En kopp te. En bra bok. Soliga höstdagar. Krispig luft. Härliga löpturer. Vackra färger. Mustiga maträtter. Filmkvällar.

Vad gillar ni bäst med hösten?

0 reaktion på “Njut av hösten

    • Jag älskar alla årstider på sitt sätt 🙂 men denna höst är fantastisk. Idag blev det 2 timmars arbete i trädgården. Vilmer sov gott i vagnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *