Veckans träningsplanering med utmaning

Måndag. Ny vecka. Jag sagt att september ska vara någon slags startsträcka. En månad där jag helt enkelt bara försöker komma igång med träningen igen. Nu är september snart slut och oktober innebär att jag tar träningen ett steg till. Två löppass i veckan blir tre. Styrkan ska bli mer regelbunden och ha en plan. Jag ska försöka få in ett spinningpass och ett simpass i veckan minst. Denna vecka ska jag försöka komma upp med en plan och ett upplägg för hur detta ska gå till. Jag inser att jag nog kommer behöva ha fasta tider/dagar som jag tränar på för att det ska fungera med en liten och en sambo som också vill ha träningstid. Men jag inser också att jag måste vara flexiblare än vanligt.

Denna vecka kommer jag ge mig själv lite utmaning för att fasas in i tänket. Min vecka kommer se ut ungefär så här.

Måndag: Promenad och 30 minuters styrka hemma.
Tisdag: Stark mamma-pass och minst 30 minuters spinning
Onsdag: Promenad
Torsdag:
 Promenad och löpning
Fredag: Spinning
Lördag: Promenad och styrka
Söndag: Löpning

Jag hoppas verkligen jag kan få till detta nu. För att ha en liten morot ska jag även sätta upp lite mindre mål. Jag får fördela dem som jag vill. När det passar in i vardagen.

300 armhävningar
300 utfallssteg
300 knäböj
300 rygglyft
300 axel med gummiband
300 bäckenbottenlyft
150 tåhävningar
15 minuter plankan (på fötter)
75 minuter löpning

Hänger ni med på detta? Alltid skönt att ha någon att peppa med.

Blodomloppet8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *