Stark Mamma-pass

Sen jag skrev senast har det faktiskt gått framåt med träningen. Jag är på gång tillbaka på riktigt nu.

Dels har jag varit på efterkontrollen efter förlossningen och fått ok på att träna. Allt såg bra ut. Dessutom har jag på tisdagar börjat försöka få in som rutin att gå på Stark Mamma på Campushallen. Ett bra pass med blandad styrka och konditionsträning. Bra genomkörare för hela kroppen. Det var inte jättemånga på passen i våras som var första terminen som Campushallen hade det passet. Jag har försökt sprida det eftersom jag nu ändå träffar en hel del mammor med små barn. Jag fick med mig några stycken i tisdags.

Så alla ni mammor eller blivande mammor som läser detta. Eller ni som känner någon. Stark Mamma-passen på Campushallen tycker jag verkligen ni ska testa. Två gratis provgånger för att testa på har ni. Och ni kan gå på det efter att efterkontrollen är genomförd. Och fram tills att bebisen börjar krypa.

Passet passar även för gravida. Eller pappor. Eller ni andra som vill komma. Fokus är dock just den träning som man behöver för att stärka kroppen efter en förlossning.

Så joina mig i Campushallen imorgon klockan 10 alla mammor!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *