Ny vecka med nya rutiner

Måndag morgon. Ny vecka. En vecka där nya rutiner ska påbörjas. Daniel har för första gången sedan V föddes redan åkt till jobbet. Nu är det lillgrabben och jag som ska hänga på dagarna i 5-6 månader framöver i alla fall. Det kommer gå fint. Det vet jag. Men jag har bestämt att vi ska få till bra rutiner så att vi får ut mycket av denna tid båda två. Matrutinerna tycker jag vi har fått ordning på. Nu ska vi styra upp sovrutinerna lite också bara. Men detta ska inte vara en bebisblogg även om det kommer bli svårt att undvika helt.

Det är ju en blogg där jag skriver om mitt liv. Min tillvaro. Mina utmaningar. Träning. Kost. Och allt annat som ligger mig varmt om hjärtat. Så jag kommer skriva en del om livet som mamma. Hur jag får mitt liv att fungera. Hur jag kan kombinera guldkornen av tillvaron före V tillsammans med den som nybliven småbarnsförälder.

Jag har många blogginlägg i huvudet som jag skulle vilja skriva och publicera direkt. Men det finns inte alltid tid att sitta vid datorn. Jag kan vara ärlig direkt och säga att jag nu framöver kommer använda funktionen för tidsinställda inlägg om det behövs. Jag kommer nämligen aldrig att välja att blogga istället för att lägga tid på min son. När han sover eller myser med sin pappa är den tiden jag har till detta. Det handlar om prioriteringar och jag känner att jag måste sätta upp dessa tydligt för att detta ska bli bra. Både med bloggen och all den träningstid jag kommer behöva lägga ner framöver.

Jag hoppas på många nya läsare framöver och ska verkligen försöka ge min blogg en ansiktslyftning. Jag ska fundera på layouten och jag ska bli bättre att fota. Jag har redan laddad skötväskan med vår lilla kamera så att den alltid är med.

Vilmer i fokus

Så med Vilmer i fokus ska jag försöka gå från nybliven mamma till Ironman på ett år. Här kommer jag skriva om med- och motgångar. Träningsupplägg. Kost. Planering. Tankar. Utrustning. Livspusslet för att få det att gå ihop. Om en vecka kör träningen igång lite mer på allvar. Häng gärna med på min resa!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *