Härlig dag med smarrig avslutning

Den här dagen har varit bra! Så som många andra dagar den senaste tiden. Tiden med Vilmer går snabbt men är fantastisk. Det är mysigt att vara en liten familj med Daniel och lille prinsen. Det är intressant hur en så liten människa som inte ens kan kommunicera med ord kan styra två vuxna personers tillvaro så mycket. Men vad ska man göra när ett enda leende kan ge mig tårar i ögonen. Vilmer är vårt mirakel, vår askungesaga och vårt underverk. Det är en historia i sig som kanske kommer här en vacker dag.

Jag börjar hitta en tanke om hur jag vill att våra rutiner ska vara nu när Daniel börjar jobba igen. Vi får se om lillen tycker samma som jag. I morse betade jag av en punkt på min lista, badade V, sorterade kläder, åt frukost och duschade innan jag begav mig in till stan för en fika med fina Anna och hennes söta lilla Märta. Det blir mycket snack om bebisar, föräldralivet och om klubben. Great minds think alike brukar man säga. Anna kommer ni nog få se och höra mer om här på bloggen framöver. Hon ska träna en del tillsammans med mig framöver.

På kvällen lagade Daniel en fantastiskt god middag till oss. Kyckling med pesto och mozarellaost. Till det åt vi en sallad med bland annat morötter, tomat, paprika, solrosskott och gurka. Och nej denna gång har vi inte gjort peston själva.
Kyckling

På söndag börjar vår sockerfria utmaning. Men nu sitter jag här med en kopp te och lite choklad och njuter av tillvaron. Lilleman sover sedan ett par timmar och vi ska snart också krypa ner i sängen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *