Kraftloppet

Igår gick Kraftloppet av stapeln i Finspång. En tävling på 7,2 mil där man kan välja att antingen springa hela sträckan själv, som ett ultramarathon. Eller som en stafett uppdelad på 10 sträckor.

Denna tävling är en stor höjdpunkt för NocOut. I år hade vi 10 lag på startlinjen. Några lag var toppade eftersom vi har bra chans på medalj i ett par av klasserna.

Dagen bjöd på strålande sol. Eftersom Daniel har känningar i en muskel stod han över och därför åkte hela familjen till Arena Grosvad för att supporta klubben.

Vi fick en fantastisk dag. Fylld av energi och kämparanda. Det är en riktig motivationskick att stå vid sidan av. Nästa år är jag med och springer hoppas jag. Även min fina syster blev peppad och jag hoppas även hon är medlem och med och springer nästa år!!!

Hur gick det för klubben då? Jo damlaget försvarade segern från förra året. Mixlaget tog tillbaka förstaplatsen från förförra året. Herrlaget kom fyra i sin klass. Vi tog de medaljer vi hoppats på.

Jag fick mig ett bra snack med Anna som fick lilla Märta två veckor före Vilmer kom. Vi planerar en del träning ihop i höst. Jag kan säga så mycket som att om allt går i lås kommer tisdagar bli en grym dag 🙂 Mer om det framöver…

Bilder från Kraftloppet tog jag inga själv. Men jag återkommer med lånade. Bjuder på en repris av vårt nya maffiga tält så länge.

20130825-100252.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *