Nästa etapp

Fredag i idag och flera dagar har gått sedan anmälan skickades in. Igår var jag på klubbens intervallträning och fick lite NocOut-energi. Man får verkligen positiv energi av att vara där. Vi är ett litet gäng nyblivna mammor och fler blir det under det kommande halvåret. Det är roligt!!! Jag träffade några av de andra som också ska köra nästa år. Roligt att vi är ett litet gäng!!!

Denna vecka har jag fokuserat mer på att komma igång att göra något varje dag än att det ska vara långt eller länge. Att skapa rutinen och få det att fungera med Vilmers tider. Det har gått bra. Det har blivit 30-60 minuters promenader och knipövningar varje dag. Lite styrka och bäckenbottenövningar ett par dagar. Jag måste lägga in mer styrka, men det kommer.

Jag ska sätta mig ner och planera nästa fas. Tiden efter efterkontrollen. Som en liten förhandsvisning kan jag säga att den kommer innehålla
– komma igång med lätt löpning
– cykling
– första spinningpasset
– simning
– stark mamma-pass
– styrketräning
– promenader
– knip- och bäckenbottenövningar

Denna fas kommer hålla på 9 september – 27 oktober och jag kallar den komma-igång-fasen. Jag längtar massor efter den!!! Jag ska lyssna på kroppen. Inte utmana något direkt. Mer bara köra det som känns bra.

Nu är det helg. En späckad helg med klubben. Imorgon hejar jag fram NocOut’s alla lag i kraftloppet. På söndag hjälper jag till så gott det går på stadsfestloppet som vi är med och arrangerar.

Vad gör ni i helgen?

20130823-153451.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *