Spännande och skrämmande mål för 2014

För 7 veckor sedan klarade jag av en av de största utmaningarna hittills i livet. Både mentalt och fysiskt. Jag vet inte hur jag ska kunna jämföra min förlossning med vad jag nu satt upp får mål för det kommande året. Det kommer bli en av de tuffaste saker jag någonsin kommer utsätta mig för idrottsligt i mitt liv. I juni förra året skrev jag detta inlägg och några månader efter det blev jag gravid. Efter ett tag sköt jag på målet till 2015 eftersom jag inte visste hur jag skulle må efter förlossningen. Nu har jag ändrat mig och är anmäld till Ironman Kalmar 2014!!! Galet, spännande, utmanande, skrämmande och mycket mer. Många känslor är det i skallen nu. Men mest av allt förväntan.

IMKalmar_logo

I helgen var vi nere i Kalmar och hejade på vänner som körde och det var på plats där som jag ändrade mig igen. 2014 är mitt år. Jag kände det i hela kroppen. Daniel och jag diskuterade det och vi kom fram till att detta upplägg är det bästa. Vi hade båda tänkt köra 2015, men om det blir så får båda träna halvdant bara. Nu får vi varsitt år. Anledningarna till att jag kör 2014 är flera och har med både mig och Daniel att göra. Det ska liksom passa i livspusslet och alla andra planer vi har med livet.

Nu kommer jag behöva bloggen och er mer än någonsin. Det kommer finnas stunder då jag är hög på träningsendorfiner och bara ler. Men det kommer även finnas stunder då jag behöver motivation och pepp av alla er som läser. Jag hoppas på er! Hjälp mig klara av denna galenskap och utmaning 🙂

 

0 reaktion på “Spännande och skrämmande mål för 2014

  1. Härligt, detta ska följas! Är själv träningstok och ska föda om 5 veckor så jag kommer följa din resa med stort intresse!

  2. Jag stödjer/peppar/hjälper på det sätt jag kan. Ställer upp om det är något jag kan hjälpa till med – det vet du!! Träningssällskap, spark i baken. hejarop… u name it! 🙂 Tvivlar inte en sekund på att du kommer klara det! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *