Träningstankar 5 veckor efteråt

Det är mycket tankar om träning i mitt huvud nu. Så här drygt 5 veckor efter förlossningen känns kroppen hel och jag är laddad för att komma igång. Jag längtar efter löpning och spinning. Efter ett gympass eller att kliva in på Campushallen leda ett pass. Men jag avvaktar. Jag har flera veckor kvar till efterkontrollen och jag tänker inte äventyra något. Jag väntar snällt. Men så länge finns det faktiskt saker jag kan göra.

Knipövningar gör jag varje dag så ofta jag kommer ihåg.
Bäckenbottenövningar har jag också kommit igång med. Allt för att göra mig stark och förberedd inför uppstarten av träningen igen.
Statiska magövningar har jag också börjat lite med.
Promenader försöker jag ta mig ut på. Men det är inte så extremt spännande faktiskt. Det är lättare om jag ska iväg någonstans. Eller måste till affären och handla eller liknande.

En annan sak som jag funderar mycket på är hur jag ska få träningen att gå ihop med mini-iron som kommer vilja ha mat osv. Han kommer vara första prio oavsett hur mycket jag vill träna. Men träningen är viktig för mig och därför kommer jag se till att jag får så  mycket av den varan som jag kan, vill, orkar och hinner med. Det ska nog gå bra.

Samtidigt som jag sitter här hemma och tittar på en bedårande 5-veckorsbebis som tar upp större delen av mitt dygn… Samtidigt som det då och då slår mig att jag är mamma, mamma till en liten pojke som är helt beroende av sina föräldrar… Samtidigt som jag njuter av att ha en sovande bebis i famnen och ta emot besök på löpande band… Ja samtidigt som allt det, så längtar jag till första löppasset, att instruera på cycle igen, att sätta ihop ett grymt corepass, anmäla mig till något lopp, ge mig själv och kroppen ett svettigt träningspass där mjölksyran sprutar i benen. 🙂 Det finns flera saker i livet som gör mig lycklig. Min familj är en av sakerna, träningen en annan… Det går att kombinera och få lite av båda sakerna. Det kommer framåt dock att krävas lite mer planering för att få det att gå ihop helt enkelt.

0 reaktion på “Träningstankar 5 veckor efteråt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *