Längtar efter att svettas

Även om jag försöker hålla igång och röra mig så här drygt 4 veckor innan beräknat så saknar jag att svettas. Jag simmar och går på vattengympa och där blir man inte svettig på samma sätt även om jag under de passen i alla fall får lite pulshöjare. Sen jag slutade med spinningen så har jag inte svettats på grund av träning en enda gång tror jag. Och jag saknar det. Det är liksom bevis på att man tagit i ordentligt.

Igår var jag med till NocOuts triathlonträning och höll ett vakande öga på sambon som simmade långt innan de andra kom. Jag satt där i en stol, med en bok i solen och mådde allmänt bra. Men jag reflekterade flera gånger att jag längtar efter att svettas. Längtar att kliva upp ur vattnet efter simningen, snabbt byta om till cykelkläderna och trampa igång. Saknar känslan av stumma ben när man byter från cykel till löp. Saknar trötthetskänslan i kroppen och pannbensviljan under Håkans intervallpass. Jag saknar till och med den halvdåliga luftkonditioneringen i spinningsalen som gör att svetten droppar ner på golvet. Jag längtar till allt det där och det är inte så långt kvar 🙂

Men allra mest längtar jag efter lillen i magen. Han som håller mig vaken om nätterna. Jag är nyfiken på hur han ser ut. När han kommer. Vad det är för liten filur helt enkelt. Jag är på väg in i bebisbubblan… Börjar mentalt förbereda mig på det som komma skall på ett helt annat plan än tidigare…

0 reaktion på “Längtar efter att svettas

  1. Åh, kan tänka mig hur du känner, även om jag själv inte varit gravid. Har inte kunnat träna på en månad pga inflammationer, och det känns länge…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *