God morgon juni

Imorse vaknade jag till fågelkvitter och strålande sol utanför fönstret. En perfekt dag att ta tag i saker. Jag behöver röra på mig mer. Jag vill röra på mig mer!!! Igår såg jag att Sara dragit ihop God morgon juni på sin Facebook-grupp Vägen till toppform. Jag har ju länge avundsjukt läst om andras träning och prestationer. Längtat dit själv. Längtat efter hårda pass med kräkkänsla och mjölksyratunga ben.

Saras utmaning gick ut på att man under 15 dagar i juni ska morgonträna. All träning räknas. PERFEKT!!! Tack Sara för att du sparkar upp mig ur sängen minst varannan morgon denna månad. Jag vaknar ju ändå när Daniel går upp. Men jag ligger kvar och slappar en timma till ingen nytta. Imorse var det jag som, kanske inte studsade, men i alla fall ålade upp tidigare ur sängen och ut på promenad.

20130603-104115.jpg

En gravid vän twittrade igår kväll att hon motionerar mer än tränar just nu. Jag kan inte annat än hålla med. Men motion är bättre än inget. Jag har inte promenerat på ett tag så det blev en kortare runda imorse. Och det kändes kanon!!! Det är bara 6 veckor kvar till beräknat nu. Barnmorskan sade att man kan minska/förhindra vätskeansamlingarna i kroppen genom att dricka mycket och motionera. Så det ska jag försöka med nu när värmen kommer 🙂

Ha en bra dag alla!!!

0 reaktion på “God morgon juni

    • Ja det är så skönt! Önskar jag kunde få till det lite fler dagar bara. Men sover jag dåligt så orkar jag verkligen inte…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *