Ännu en helg till ända…

Jag har en helg med fullt ös bakom mig. Men även med vila. Jag har lyssnat på kroppen så gott jag kan. Betydligt bättre än förra helgen. Inga känningar i magen alls.

I fredags var jag trött efter jobbet och hela bussresan hem laddade jag för att krypa upp i soffan. Att-göra-listan är lång hemma. Vissa saker behöver göras nu, andra innan bebisen kommer eller under sommaren. Daniel var i full fart med att kratta löv, så jag tog mig i kragen och gick ut och gödslade gräsmattan och plantera ut blommorna i krukorna som jag köpte förra helgen. Daniel fixade med bilen och jag gick in och lagade mat. Mattias kom över och åt med oss. Efter det slogs det på en cykeldokumentär på TV’n och jag somnade i soffan 🙂 Sköööönt!

Daniel har haft en träningshelg med coach och träningskompisar. 11 timmars träning har de betat av och jag har försökt styra upp lite saker på hemmaplan. Igår morse gjorde jag en sats grötmix och tvättade en maskin innan jag tog med min söta systerson på stan. Vi åkte buss och handlade present. Efter det var jag och D och firade Becca. Hon bjöd på god taccopaj och 7 sorters kakor. Sedan var min ork slut. Jag gick hem och  vilade i soffan. Stackars Daniel fick styra upp grill och sedan kom Jenny, Becca, Alice, Jens och Mattias hem till oss på mat.

Idag har jag hängt hos syster med barn och veckohandlat. Efter det har jag tillbringat flera timmar i köket. Fransk klassisk köttgryta har puttrat ett par timmar på spisen. Dessutom har jag gjort müsli till Daniel och en megasats köttfärssås som Daniel. Mattias, Lotta och jag åt som söndagsmiddag. Dessutom har jag gjort en del ”ärenden” vid datorn och nu slappar vi i soffan. Ett par ärenden kvar men sen blir det inte mycket mer gjort idag mer än att bädda ner mig i sängen och sova efter mästarnas mästare.

Jag känner mig nöjd efter helgen. Men ser fram emot onsdagen. Då verkar det som att jag får lite mer tid med min kära sambo. Inte lika mycket träning på schemat den dagen och det ska bli härligt. Det är bra för själen att få tid tillsammans. Rå om varandra och bara umgås. Vi har en del saker som behöver hinnas med, men det behöver inte ta upp all tid.

Hoppas ni alla har haft en bra helg!

 

0 reaktion på “Ännu en helg till ända…

  1. Finste Ida och Daniel som tar hand om sina grannar/vänner! Underbart att få komma hem till färdiglagad, supergod mat efter en lång helg! Ni är guld värda!

    • I höst kanske det är ombytta roller. Då kommer två trötta och slitna småbarnsföräldrar till grannarna och tigger om mat och någon som vill mysa med bebis en stund 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *