Inga fler pass innan mini-iron

Nu väljer jag att investera ännu mer tid på mig själv och att dra ner på tempot en växel till. Det har kommit stegvis och jag har verkligen försökt lyssna på när kroppen säger ifrån. Därför tog jag igår beslutet att inte hålla fler spinningpass innan mini-iron är här och jag återhämtad efter förlossningen. Detta beslut grundar sig i att jag sedan i fredags haft en molande känsla i magen som jag inte riktigt kunna sätta fingret på. Under helgen har det kommit och gått en del. Jag har inte burit tungt eller varit extremt fysiskt aktiv men heller inte verkligen legat på soffan och vilat. Känslan har kommit och gått för att igår på jobbet bli konstant och lite värre. Utan att gå in på fler detaljer blev jag igår av barnmorskan hemskickad från jobbat för total vila minst två timmar. I soffan låg jag sedan hela kvällen. Världens bästa Daniel servade mig med mat och diverse annat under kvällen. Molandet/värken i magen är delvis kvar.

Beslutet att vicka bort mina sista spinningpass känns bra. Klokt och välgrundat. Jag skulle aldrig drömma om att riskera något. Nu ska jag fokusera enbart på mig själv och magen de sista månaderna. Passa på att läsa böcker i soffan. Ta härliga promenader i solen. Vattengympa och kanske ett lugnt simpass bland pensionärerna i bassängen 🙂 Framför allt vara aktiv när jag orkar och vila när jag behöver. Känna efter och må bra!!!

Den här tjockismagen och jag ska förhoppningsvis stå ut med varandra 10-11 veckor till liksom.

20130423-073242.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *