Paris och marauppladdning

Resan till Paris gick fint så när som på lite kalabalik på tåget. Fyra av oss sex som delar lägenhet kom igår. Efter att ha installerat oss i lägenheten åt vi en ok middag. Sen testade vi något som visade sig vara en lite pärla bara 10 meter från vår port. Ett litet crêperi där vi avslutade kvällen med att köpa efterrätten. Crêpes med nutella och banan. Mmm säger jag bara. Sen somnade vi skönt.

Omgivningarna är mysiga och vi bor i lite av ett studentområde. Mysig pittoresk innergård.

20130406-201138.jpg
Idag gick vi upp lagom sent. Jag och Fredrik handlade frukost. Daniel vilade lite till. Lotta tog en joggningtur längs Seine som jag var riktigt avundsjuk på. Vi bor nära Notre Dame, så i väntan på att övriga två tog vi en promenad längs Seine och tittade på katedralen och Louvren. Vi tittade på människor, byggnader och njöt av Paris trots att det var ganska kyligt. Det är inte direkt så att våren har kommit hit som vi hoppats på. Vi såg Eiffeltornet på avstånd och broar fyllda med hänglås.

Efter att Jens och Karin kommit åkte vi till mässan för att hämta nummerlappar. Väl där träffade vi de flesta andra i NocOut och alla verkade laddade.

20130406-202119.jpg
Efter mässan styrde vi kosan mot lägenheten. Förberedelserna är nu i full gång. Vissa åt förut. Resten är iväg nu. Det rakas ben och fixas med nummerlappar. Största bekymret är vilka kläder de ska springa i. Det är kallare än alla hoppats på.


Ja imorgon är det dags. 08:45 går starten. Jag, Lotta och Lisa langar energi mellan 27 och 28 km. Vi önskar alla NocOutare och andra löpare stort lycka till!!! Hoppas det går vägen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *