Promenad i vårsol

Vissa saker är mer energivande och avkopplande än andra. En av dessa är en skön promenad i vårsol tillsammans med härliga människor. Jag hade lyxen att få njuta av det igår. Det var friskt i luften men solen sken fantastiskt. Stressen från en smått kaostiskt stressig eftermiddag rann av mig direkt. Tänk vad en promenad kan göra för välbefinnandet. Vi babblade lätt bort hela promenaden och det var nästa synd att den tog slut. Perfekt sätt att umgås på samtidigt som jag fick välbehövlig motion. Tack Anna för trevlig tur. Hoppas det blir fler sådana turer snart. Med samma sällskap eller annat.

När vi kom hem stod Daniel redo med maten. Ibland har jag riktigt lyxiga dagar. Jag är tacksam för dem och jag njuter av dem!!!

Nu hoppas jag att våren har kommit till Paris. För idag sticker vi. Väskan är packad. Jag måste bara jobba undan ett par saker till. Det dök upp saker igår som gjorde att jag inte hann avsluta det jag skulle. Ha en bra helg alla fina!!!

20130405-071016.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *