I love spinning

Just nu måste jag bara ge lite kärlek till min kropp. Kärlek för att den fortfarande hänger i. För att spinningen fortfarande känns bra. Visst jag har fått höja styret för att det ska kännas bekvämt. Jag undviker de värsta pulstopparna. Och jag är noga med att hela tiden känna mig pigg och inte sliten. Men bara känslan av att jag kan köra ett spinningpass utan att känna sammandragningar eller andra konstigheter gör mig glad och lycklig. Det ger mig en frihetskänsla. Än är jag liksom inte förpassad till soffa för att vila. Men det gör jag i och för sig också. Betydligt oftare än förut. Och förmodligen kommer jag behöva det mer och mer. Det handlar liksom att hitta den vägen jag mår bäst av. Och den som bäst kan veta den nivån är jag själv.

Dessutom är jag alldeles vårlycklig i kroppen. Så kärlek till er alla fina människor som föryller min tillvaro!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *