Härlig känsla i kroppen

Det är en smått magisk känsla när klockan ringer tidigt och man vet att man har en  fantastisk dag framför sig. Pigg och glad blev jag upplockad kvart över 6 för ett morgonpass i bassängen.

Idag blev det 3*500 m och så lite avbad. Det är en härlig känsla att krypa ner i vattnet och från första armtag känna att det går lätt. Inte så snabbt men lätt. Andingen funkade, inga känningar i magen, jag kände mig lätt och kunde koncentrera mig på några av de senaste tipsen jag fått från Daniel. Upp med rumpan och högre frekvens på armtagen. Simningen känns verkligen hur bra som helst. Hoppas det kommer hålla i sig länge länge länge.

Gårdagen blev för övrigt mycket bättre än tisdagen. Bra matval, effektiv jobbdag och intervallhäng med härliga NocOutare. Ninni peppade mig efter tjockisinlägget. Hon kände igen känslorna och det känns bra på något sätt. Sen fick jag flera kommentarer om att magen var fin. Det värmer och då känns det så mycket bättre. Jag är inne i någon slags tillväxtfas känns det som. Huvudet hänger inte med i den takt som magen växer. Men det kommer nog ikapp 🙂

Nu ska jag snart iväg och unna mig en timmas fotvård och efter jobbet ska jag på afternoon tea med härliga Anna. Om ni har tur och jag kommer ihåg ska ni får lite fina bilder från kalasandet.

Hoppas ni alla har en fantastisk dag! Trots kyla och snö. Jag vet att ni är många där ute som längtar efter vårsolens värmande strålar, snöfria vägar och knoppar på träden. Men vi får hålla ut ett par veckor till känns det som. Jag längtar tills simpassen kan göras utomhus i Tinnis 50-metersbassäng.

20120719-231151.jpg

0 reaktion på “Härlig känsla i kroppen

  1. Vart brukar du gå på fotvård? Jag har letat lite efter något ställe att gå till men inte riktigt hittat något som verkar bra. Tips?

    • Jag går hos Nettan på Salong Fame. Ligger på Sankt Larsgatan. Hon ska byta salong till sommaren. Men jag kan verkligen rekommendera henne. Supertrevlig och fötterna är som nya när man varit där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *